421 912Rankad i Sverige
11 917 959Rankad I Världen
Månatliga sidor granskade | 2 211 | |
Besökare per månad | 2 211 | |
Värde per besökare | -- | |
Uppskattat värde | 11 839,68 kr | |
Externa länkar | 11 | |
Antal sidor | 131 100 |
Senast Uppdaterad: 05.04.2018 . Uppskattade data, läs villkoren.
Besökare
Traffic historik Genomsnitt 90 Dagar | ||
Rankad I Världen | 10 015 092 | 1 722 816 |
---|---|---|
Dagliga Besökare | 19 | -21,21% |
Rank av dagliga besökare | 8 845 533 | 1 711 381 |
Dagliga Sidvisningar | 0 | -21,21% |
Rank av sidvisningar | 12 169 055 | 1 610 846 |
Sidvisningar per användare | 1,00 | 0% |
Innehåll
www.Sporthistoria.se
- Populära sidor
- sporthistoria.se Ed Asner - Sporthistoria.se
- sporthistoria.se F. Murray Abraham - Sporthistoria.se
- sporthistoria.se William Benedict - Sporthistoria.se
- sporthistoria.se Birgitta Andersson - Sporthistoria.se
- sporthistoria.se Maria Conchita Alonso - Sporthistoria.se
Av uppskattningsvis 21 dagliga besökare, ser var och en 1,00 sida i genomsnitt.
ServerServer plats | |
One.com A S Copenhagen Danmark 55.67, 12.58 |
Det underhålls av One.com A S Copenhagen, som använder Apache webbserver. Sporthistoria.se's IP-adress är 46.30.212.117.
IP: 46.30.212.117
Web Server: Apache
Kodning: iso-8859-1
PING www. (46.30.212.117) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from 46.30.212.117: icmp_req=1 ttl=52 | 127 ms |
64 bytes from 46.30.212.117: icmp_req=2 ttl=52 | 127 ms |
64 bytes from 46.30.212.117: icmp_req=3 ttl=51 | 139 ms |
--- www. ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2002ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 127.736/131.554/139.120/5.365 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 127.736/131.554/139.120/5.365 ms |
En tid på 127 ms, har registrerats vid ett ping-test.
Server Setup | |
Server: | Apache |
---|---|
Last-Modified: | -- |
ETag: | "b68b0269-2da-4631f4e70e480" |
Vary: | Accept-Encoding |
Content-Type: | text/html |
Transfer-Encoding: | chunked |
Date: | -- |
X-Varnish: | 2591648719 |
Age: | 0 |
Via: | 1.1 varnish |
Connection: | keep-alive |