Kontakta oss

STOPP! Du kanske inte kontaktar rätt person. URLmetrics är en webbplats som samlar information om hundratusentals svenska webbplatser. Vi äger och driver inte dessa webbplatser och vi är dessutom inget domänregistreringsföretag eller webbhotell.

URLmetrics kan innehålla länkar till tredje part webbplatser. Vi är inte ansvariga eller skyldiga för riktigheten av sådana webbplatser och produkter, eller för tjänsterna som finns tillgängliga på sådana webbplatser.

1. Uppdatera min webbplatsinformation

Vi uppdaterar databasen automatiskt varje 6 till 8 veckor. Vi kan tyvärr inte åtgärda individuella förfrågningar för att uppdatera uppgifter (t.ex. antal besökare, sidvisningar m.m.)

2. Ta bort min webbplats

Ta bort din webbplats genom att följa instruktionerna på denna sida.

3. Lägg til min webbplats

Om du har skrivit in din webbplats i sökrutan men inga resultat visas ska du inte oroa dig. Vi har registrerat webbplatsen och hoppas att inkludera den i vår nästa uppdatering.

4. Annat

Vi kan inte garantera ett svar på allmänna frågor om vår webbplats och algoritmer. Vi kommer att lansera en FAQ sida mycket snart för mer ingående frågor som kommer att besvara dina frågor.

Ta bort hemsidan: http://urlm.se/remove/

För andra frågor, skicka oss


Visste du att URLmetrics databas innehåller mer än 31486199 individuella databitar?