Om oss

Vårt mål på URLmetrics är att skapa en enkel och lättanvänd plattform som mäter och rankar webbplatser i Sverige. Vi använder specialiserade algoritmer och många datakanaler för att driva "motorn" som finns bakom webbplatsen. Snabb surfning gör jämförelser mellan vänners webbplatser, konkurrenter och webbplatser som du ofta besöker speciellt lätt.

Om det finns tillgängligt kan vi tillhandahålla mer ingående uppgifter om rankningar efter städer/platser i Sverige och länder internationellt. Dessutom har vi ett urval av externa länkar in till webbplasten och länkar ut från webbplatsen, och detta kommer tillsammans med platsen och inställningen av servern som är värd för webbplasten.

Vem använder oss?
Vi har ett brett utbud av användare inklusive marknasdförare för webben, SEO:s, utgivare, småföretag, internetentusiaster och allmänna internetanvändare.

Varför välja oss?
Det finns många rankningstjänster där ute men vår snäva fokus på den svenska marknaden, våra unika informationskällor och vår överlägsna teknologi ger oss fördelen på webben.