![](http://www.img-urlm.com/i/gavligtgott.se.jpg)
280 823Rankad i Sverige
--Rankad I Världen
Månatliga sidor granskade | < 300 | |
Besökare per månad | < 300 | |
Värde per besökare | -- | |
Uppskattat värde | 3 304,44 kr | |
Externa länkar | 15 | |
Antal sidor | 150 |
Senast Uppdaterad: 05.04.2018 . Uppskattade data, läs villkoren.
Innehåll
www.Gavligtgott.se
ämnen: På Menyn, I Hyllan, Presenter, Catering, Kalender, och Kontakta Oss.
- Populära sidor
- gavligtgott.se Kontaktinformation - Kontakta oss
- gavligtgott.se En Gävligt trevlig kväll - Temakvällar
- gavligtgott.se Hyllor fyllda av Gävligt bra produkter - I Hyllan
- gavligtgott.se Menyn
- Länkar in
- paddla-gastrikland.se www.paddla-gastrikland.se
- aterbrukshyttan.se Återbrukshyttan
- we-change-larare.se Vi vill underlätta för lärare att jobba med hållbar utveckling | we
- Länkar ut
- mattesbrod.se Mattes Bröd i Ockelbo AB
- gavleborgssmak.se gavleborgssmak.se
- mardangskallpressade.s.. Startsida
- gastronomiskasamtal.se Gastronomiska samtal & Matverk - Mathias Dahlgren - Hans Naess
Server plats | |
One.com A S Copenhagen Danmark 55.67, 12.58 |
Det underhålls av One.com A S Copenhagen, som använder Apache webbserver. Dess IP-nummer är 46.30.212.47.
IP: 46.30.212.47
Web Server: Apache
Kodning: utf-8
PING www. (46.30.212.47) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from 46.30.212.47: icmp_seq=1 ttl=50 | 130 ms |
64 bytes from 46.30.212.47: icmp_seq=2 ttl=51 | 119 ms |
64 bytes from 46.30.212.47: icmp_seq=3 ttl=51 | 119 ms |
--- www. ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2000ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 119.981/123.647/130.980/5.192 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 119.981/123.647/130.980/5.192 ms |
En ping till servern är klockad till 130 ms.
Server Setup | |
Server: | Apache |
---|---|
Last-Modified: | -- |
ETag: | "59de868f-18c8-4f6370db35a1e" |
Vary: | Accept-Encoding |
Content-Type: | text/html |
Transfer-Encoding: | chunked |
Date: | -- |
X-Varnish: | 1068434565 |
Age: | 0 |
Via: | 1.1 varnish |
Connection: | keep-alive |