Foodfranchiseacademy.com

Foodfranchiseacademy är rankad 77 899 i Sverige. 'Your training resources for the QSR industry.'

77 899Rankad i Sverige

23 030 121Rankad I Världen

Månatliga sidor granskade284
Besökare per månad 284
Värde per besökare--
Uppskattat värde4 277,66 kr
Externa länkar--
Antal sidor135

Senast Uppdaterad: 05.04.2018 . Uppskattade data, läs villkoren.

Besökare

Traffic historik Genomsnitt 90 Dagar
Rankad I Världen19 353 04310 739 954
Dagliga Besökare6 -68,75%
Rank av dagliga besökare18 461 48611 049 686
Dagliga Sidvisningar0 -68,75%
Rank av sidvisningar19 807 7788 964 426
Sidvisningar per användare1,000%
Innehåll

www.Foodfranchiseacademy.com

Av uppskattningsvis 7 dagliga besökare, ser var och en 1,00 sida i genomsnitt.

Server
Server plats
Ipv4 Address Block Not Managed By The Ripe Ncc
Texas
Houston
Förenta staterna
29.7181, -95.4241

Det underhålls av Ipv4 Address Block Not Managed By The Ripe Ncc (Texas, Houston,) som använder nginx/1 webbserver. Foodfranchiseacademy.com's IP-adress är 192.185.36.119.

IP: 192.185.36.119

Web Server: nginx/1

Kodning: utf-8

PING (192.185.36.119) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 192.185.36.119: icmp_seq=1 ttl=53 16.9 ms
64 bytes from 192.185.36.119: icmp_seq=2 ttl=53 16.9 ms
64 bytes from 192.185.36.119: icmp_seq=3 ttl=53 16.9 ms
--- ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2001ms
rtt min/avg/max/mdev = 16.997/16.997/16.998/0.150 ms
rtt min/avg/max/mdev = 16.997/16.997/16.998/0.150 ms

Ett hastighetstest för skickade ping är klockat till 16.9 ms.

Server Setup
Server:nginx/1.4.7
Date:--
Content-Type:text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding:chunked
Connection:keep-alive
X-Pingback:/xmlrpc.php
Liknande domäner
  • statistik för foodfraud

    foodfraud.org

  • Home - Food From Finland

    foodfromfinland.com

  • liten foodfromsweden.se skärmbild

    foodfromsweden.se

  • FOOD from the SKY | 'Growing Life Food and Community on Thornton's Budgens Supermarket'

    foodfromthesky.org.uk

  • foodgawker | feed your eyes

    foodgawker.com