100 315Rankad i Sverige
9 974 110Rankad I Världen
Månatliga sidor granskade | 4 423 | |
Besökare per månad | 2 211 | |
Värde per besökare | -- | |
Uppskattat värde | 12 759,52 kr | |
Externa länkar | 21 | |
Antal sidor | -- |
Senast Uppdaterad: 05.04.2018 . Uppskattade data, läs villkoren.
Besökare
Traffic historik Genomsnitt 90 Dagar | ||
Rankad I Världen | 8 381 605 | -4 862 869 |
---|---|---|
Dagliga Besökare | 19 | +50% |
Rank av dagliga besökare | 8 735 624 | -2 971 037 |
Dagliga Sidvisningar | 0 | +200% |
Rank av sidvisningar | 8 484 042 | -6 879 287 |
Sidvisningar per användare | 2,00 | +100% |
Innehåll
www.Babblish.se
- Populära sidor
- babblish.se babblish » work
- en.babblish.se babblish | passionate about food, wine and communication
- copy.babblish.se copy | I've got nothing.
- gott.babblish.se Gott | man måste äta.
21 användare besöker sajten dagligen, där var och en ser 2,00 sidor.
LänkarServerServer plats | |
Loopia Ab Sverige 61.270233, 18.632813 |
Det underhålls av Loopia Ab, som använder nginx/1 webbserver. Programmeringsspråkets miljö är PHP/5.4.6.
IP: 194.9.94.155
Drivs med: PHP/5.4.6
Web Server: nginx/1
Kodning: utf-8
PING www. (194.9.94.155) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from s362.loopia.se (194.9.94.155): icmp_seq=1 ttl=49 | 129 ms |
64 bytes from s362.loopia.se (194.9.94.155): icmp_seq=2 ttl=49 | 129 ms |
64 bytes from s362.loopia.se (194.9.94.155): icmp_seq=3 ttl=49 | 128 ms |
--- www. ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2000ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 128.980/129.646/129.980/0.628 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 128.980/129.646/129.980/0.628 ms |
Ett hastighetstest för skickade ping är klockat till 129 ms.
Server Setup | |
Server: | nginx/1.2.3 |
---|---|
Date: | -- |
Content-Type: | text/html; charset=UTF-8 |
Content-Length: | 17108 |
Connection: | keep-alive |
Vary: | X-Forwarded-For |
X-Powered-By: | PHP/5.4.6 |
X-Pingback: | /xmlrpc.php |
Accept-Ranges: | bytes |
X-Varnish: | 1827170091 |
Age: | 0 |
Via: | 1.1 varnish |
X-Loopia-Cache: | MISS |