Papas Påskafton 2019 - Photo by Fabian Wester 115.jpg
 
 
 
 
 

menyN Är inspirerad av medelhavets gastronomi
i kombination med våra bästa lokala råvaror.

Our menu is inspired from the Mediterranean’s gastronomy
in combination with our best local products.

Ö P P E T T I D E R

Fredag 12 april från kl.18

Lördag 13 april från kl.18

Torsdag 18 april från kl.18

Fredag 19 April från kl.18

Lördag 20 april från kl.18

Söndag 21 April från kl.18

Torsdag 25 April från kl.18

Fredag 26 April från kl.18

Lördag 27 April från kl.18

Söndag 28 April från kl.18

Valborg 30 April från kl.18

MAJ

- Onsdag till söndag från kl.18

A K T U E L L T

Primörgille 17-19 maj

-Från jord till bord.

I samarbete med Båstad Bjäre Gourmet skapar vi rätter med dagsfärska primörer

Morsdag sön 26 maj kl.13-21

-Erbjudande med en två rätters Morsdagsmeny

(finns under “MENY”)

Bjärehalvöns Restaurangvecka 31 maj - 9 juni

--

Dagtid/lunch/fika? Besök gärna våra systerkrog , MAMAS ITALIAN, rakt över gatan.

Fest eller större sällskap på datum som inte är öppna?

Skicka gärna din förfrågan till papas@pepesbodega.se

Papas Påskafton 2019 - Photo by Fabian Wester 88.jpg
Papas Påskafton 2019 - Photo by Fabian Wester 110.jpg

BAREN / THE BAR

Papas Påskafton 2019 - Photo by Fabian Wester 92.jpg

KÖKET / THE KITCHEN

HÅLLBARHET PÅ PAPAS

Leverantörer och inköp

Vi jobbar med att köpa in närodlade grönsaker och svenskt kött i så stor mån som det går. Att i många fall välja EKO samt välja bort produkter som innehåller palmolja är exempel på hur vi agerar mot en grönare värld.

Djur

Vi verkar för en bra djurhälsa och ett gott djurskydd för att främja ekosystemen och den biologiska mångfalden i jordbrukslandskapet. Haven och de marina resurserna vill vi nyttja på ett hållbart sätt.

Mångfald och likabehandling

Vi jobbar aktivt för att vara inkluderande och välkomnande. Här ska alla, oavsett ålder, religion, kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation känna sig som hemma. Vi accepterar inte kränkande särbehandling eller andra trakasserier i form av ovälkommet uppträdande i ord eller handling.

 

Matsvinn

Att minska matsvinn är en högprioritet och genom noggrann planering av våra inköp samt att i största möjliga mån använda alla delar av växter och djur försöker vi minska vårt svinn. Vi källsorterar allt matavfall som omvandlas till biogas och biogödsel.

Arbetsmiljö

Vi vill att personalen ska trivas samt att det ska vara en trygg och säker miljö. Därför arbetar vi hela tiden för att öka säkerheten och förbättra arbetsmiljön, men också för att skapa en trevlig stämning där medarbetarna trivs.

Ansvar

Att minska vårt ekologiska fotavtryck och samtidigt ta vårt sociala ansvar ligger oss varmt om hjärtat. Därför tar vi tacksamt mot ideér på hur vi tillsammans kan förbättra vår värld.