Hej hej. Nu har ni 20 % på allt hos Bobbys.se! (Ingen kod behövs, gäller på allt!).
Jag har fortsatt att endast använda Hydrate & Moisture-serien för mer fukt fukt fukt på min frisörs inrådan och fick beröm när jag var där i veckan. Stor skillnad! Så jag fortsätter med detta schampo och balsam, och en gång i veckan ska jag köra hårmasken.
Lite nya produkter har kommit in hos Bobbys. Tex Bobbys scrub!! Det är nog inte bara jag som behöver en ordentlig genomgång från topp till tå efter den här evighetsvintern. Både hår och kropp är torrt som fnöske.
En krämig och skonsam kroppsskrubb som med sin kombination av fina skrubbkorn från kokos och AHA-syra varsamt men effektivt exfolierar huden och ger en mjuk, jämn och len hud.
Har också gett mig tusan på att ge håret all näring det behöver, även inifrån. Så nu tar jag Bobbys Superhair kapslar varje dag. Någon som har testat dessa?
En annan nyhet jag inte hade testat innan är Bobbys Styling Wax. Förutom att grabbarna här hemma får låna detta så är det även perfekt att hålla lite bångstyriga hårstrån på plats (jag har alltid små strån i luggen som står upp) och styla håret.
Bobbys Styling Wax är framtaget för att passa alla, med en ljuvlig unisexdoft. Vaxet lämnar håret lagom hårt utan att kännas klibbigt. Ett halvmatt vax för dig som inte vill ha en glansig look, och som håller håret på plats hela dagen! Vaxet gör håret lätt att forma, och har en hold på 4 av 5.
Och för att behålla den lite kallare tonen i mitt hår så använder jag Bobbys Silverschampo med jämna mellanrum. Det bästa jag testat, favvo!
Rimbobullar. Är det inte den godaste bullen som finns?? Ska egentligen vara i såna folieformar men det hade jag inga hemma så det fick bli muffinsformar denna gång så jag fick göra dem lite större och färre för att de inte skulle försvinna i formen 🙂 Men de blir bäst i folieformarna så kör gärna med dem.
Rimbobullar
ca 20-25 bullar
25 g jäst
2 dl kall mjölk
200 g rumsvarmt smör
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
ca 6 dl vetemjöl
Fyllning:
75 g smör
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
Pensling:
uppvispat ägg
Garnering:
1 dl florsocker
1 msk vatten
Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Klicka ner matfettet i mindre bitar tillsammans med socker, vaniljsocker och mjöl. Arbeta samman det till en smidig deg. Kavla ut degen till en stor kaka, ca 40×40 cm, på lätt mjölat bakbord. Skär ut fyrkanter, ca 8×8 cm.
Rör samman alla ingredienserna till fyllningen. Lägg en klick fyllning mitt på varje fyrkant. Vik upp de fyra hörnen över fyllningen och tryck samman dem. Lägg bullarna i formar och ställ dem på bakplåtar. Låt bullarna jäsa i rumstemperatur under duk ca 2 timmar.
Pensla med uppvispat ägg och grädda bullarna mitt i ugnen ca 6-8 minuter, 250 C. Låt bullarna kallna utan bakduk. Rör ut florsocker med vatten och glasera de kalla bullarna med glasyren.