VĂ€lkommen till LivsmedelsCoach!
Bra och sÀker mat krÀver kunskap hos alla som hanterar livsmedel
Bra och sÀker mat, bÄde pÄ restauranger och i vÄra butiker, blir en allt viktigare konsumentfrÄga och det stÀller krav pÄ dig som hanterar livsmedel. Livsmedelshanteringen har ett omfattande regelverk för att sÀkerstÀlla detta och det Àr inte alltid lÀtt att veta vilka rÀttigheter och skyldigheter som finns att ta hÀnsyn till nÀr man hanterar livsmedel i yrkes- eller föreningslivet. LivsmedelsCoach tillför kompetens och skapar trygghet i din verksamhet, sÄ att du kan lÀgga mer tid och fokus pÄ kÀrnverksamheten.
LivsmedelsCoach jobbar med uppstartsplanering för nya livsmedelsverksamheter, rÄdgivning, provtagning, utbildning, och egenkontrollprogram för alla typer av livsmedelsverksamheter. Det kan handla om gÄrdsbutiker, restauranger, storkök, mattransporter, livsmedelsproduktion mm.
Med specialistkunskaper inom köttkvalitet, kan LivsmedelsCoach Àven rÄdge och utbilda i allt frÄn hur djurhantering och mörningssÀtt ger bÀsta möjliga köttkvalitet till vilka lagar och regler som gÀller i verksamheter med kötthantering. Exempel kan vara charkuteriföretag, slakterier, styckanlÀggningar och jÀgarförbund.