måndag 28 februari 2011

Fylld baconinlindad kycklingfilé


För ett tag sen så hade jag 6 underbara gudinnor hemma hos mig och då bjöd jag på denna superenkla Kycklingrätt.


Ingredienser 4port

4 st Kycklingfilér
1 burk Creme Bonjour Vitlök
6 st soltorkade tomater i Olja
1½ burk Creme Fraiche (tomat och basilika
1 paket Bacon.

Sätt ugnen på 200 grader.
Gör ett snitt i kycklingfiléen och peta in mjukosten, linda runt bacon och lägg i en ugnsform.
Tärna/strimla soltorkade tomater och strö över.
Bred sen över Creme fraichen.
Låt stå i ugnen i ca 30 minuter.

Till detta kan man ha en couscoussallad med tunna skivor av röd lök och ruccolasallad, lite citronsaft, olivolja och nymald svartpepper över.

MUMS

Razzy over and out


2 kommentarer:

  1. Supergott var det! Jag ska minsann laga detta, jag också!

    SvaraRadera
  2. Tack för receptet! I helgen kommer barnen hem och då ska det bli detta!

    Mycket gott! Barbro

    SvaraRadera