29 juli 2013

Det här med gazpacho

Jag vet att jag precis skrev om gazpacho, men det är ju smått beroendeframkallande. Efter veckans traditionella röda gazpacho ville jag prova hur det skulle vara att göra en grön gazpacho. Varje lördag är det Farmers Market runt hörnet, där lokala farmare säljer sina varor. Man betalar med små träpolletter, som man i sin tur köper i ett tält om man bara har sitt kort på sig. De gröna tomaterna var jättedyra, så vi valde att göra en kompromiss; gul-grön gazpacho.

Vi körde efter samma recept, men hoppade över konservtomaterna och hade i lite basilika. Röda tomater byttes mot gula, och den röda paprikan mot grön. Resultatet blev fantastiskt. Fräscht, lite sött och härligt kallt.



We just really wanted to make a green gazpacho, so we did. Skip the canned tomatoes, and add some basil, use yellow tomatoes and green pepper. Delicious!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar