Styckningskurs: Renkorv är en exklusiv detalj i förädling av renkött. Här gör man en tjock och matig korv som sedan ska rökas och tillagas genom stekning i stekpanna. Renkorv görs även som smörgåsmat och snacks. Enda tillsatserna vid korvproduktion är salt och i vissa fall även vitlök. Den smala rökta och lätt torkade renkorven som produceras här hos Emanuel Stenberg i Årosjokk anses som en riktig delikatess.
söndag 20 januari 2013
Styckningskurs: Renkorv
Styckningskurs: Renkorv är en exklusiv detalj i förädling av renkött. Här gör man en tjock och matig korv som sedan ska rökas och tillagas genom stekning i stekpanna. Renkorv görs även som smörgåsmat och snacks. Enda tillsatserna vid korvproduktion är salt och i vissa fall även vitlök. Den smala rökta och lätt torkade renkorven som produceras här hos Emanuel Stenberg i Årosjokk anses som en riktig delikatess.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
hej. vilket idea att skaffa bloggen om kan inte tittar på det? video funkar inte .
SvaraRaderahej. vilket idea att skaffa bloggen om kan inte tittar på det? video funkar inte .
SvaraRadera