tag:blogger.com,1999:blog-7171739206457121796.post3621689397437028595..comments2023-09-15T10:48:03.644+02:00Comments on CAKES BY HELENA: KokosmousseHelena http://www.blogger.com/profile/16994545865865634212noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7171739206457121796.post-8471960547314651422013-05-16T15:49:29.236+02:002013-05-16T15:49:29.236+02:00Jag läste nyss detta:
Vispa crème fraîchen oc...Jag läste nyss detta:<br /><br /> Vispa crème fraîchen och sockret med elvisp till crème fraîchen har blivit tjock. Det kommer att ta ett tag och innan den blir tjock så blir den väldigt rinnig. Det gäller alltså att inte tappa tålamodet.<br /> Rör ned kokosflingorna och ställ sedan bunken (inplastad eller med lock) i kylen över natten. Det går även att göra alla moment samtidigt men kokossmaken framhävs verkligen om det får stå över natten så att kokosen blir mjuk.<br /> Dagen efter: Vispa grädden relativt hårt och rör sedan ned den i kokosblandningen.<br /> Klart!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7171739206457121796.post-28635997557561122012-06-20T21:32:51.688+02:002012-06-20T21:32:51.688+02:00Tack för tipset Tove, det ska jag göra nästa gång!...Tack för tipset Tove, det ska jag göra nästa gång!Helena https://www.blogger.com/profile/16994545865865634212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7171739206457121796.post-15945279439973645552012-06-19T06:27:21.957+02:002012-06-19T06:27:21.957+02:00Den här brukar jag också göra. Ett tips är att int...Den här brukar jag också göra. Ett tips är att inte vispa creme fraichen med sockret utan i stället blanda creme fraiche, socker och kokosflingor och låta stå några timmar i kylen. Kokosflingorna sväller då och gör att blandningen blir tjock och fast, sen är det bara att vispa grädden ganska hårt och blanda ner den.Tovehttps://www.blogger.com/profile/11193267311899271304noreply@blogger.com