Pérez Cruz Liguai 2003 | ||||||||||||
|
|
Druva:
40 % Syrah, 35 % Cabernet Sauvignon, 25 % Carmenère, . Handplockade.
Växtplats: Vingårdarna El Maitén, El Sauce, El Maqui Norte; Fundo Liguai; Huelquén; Paine; Maipo-dalen. Avkastning 3,5 ton/ha. Jäsning: I tankar av rostfritt stål vid kontrollerad temperatur. Malolaktisk jäsning i fat av fransk ek. Lagring: På fat av fransk ek under 18 månader. |
||||||||||
|
Karakteristik: Pérez Cruz: Komplex och elegant doft av björnbär, svartpeppar cederträ och choklad. Koncentrerat vin med fasta tanniner och en ihållande eftersmak. |
Pérez Cruz Liguai 2002 | ||||||||||||
|
|
Druva:
35 % Cabernet Sauvignon, 30 % Carmenère, 35 % Syrah. Handplockade.
Växtplats: Vingårdarna El Maitén, El Sauce, El Maqui Norte; Fundo Liguai; Huelquén; Paine; Maipo-dalen. Avkastning 3,5 ton/ha. Jäsning: I tankar av rostfritt stål vid kontrollerad temperatur. Malolaktisk jäsning i fat av fransk ek. Lagring: På fat av fransk ek under 18 månader. |
||||||||||
|
Karakteristik: Pérez Cruz: Komplex och elegant doft av bär, svartpeppar och choklad. Koncentrerad smak med fasta tanniner och en ihållande eftersmak. |