Caroline Johansson, Anna Jarl, Hanna Carlsson, Camilla Johansson, Frida Jäghagen, Liza Jensen, Jenny Borg, Annsofi Andersson, Jenny Nordwall, Paulina Jonsson, Therese Jäghagen, Anna Sjöblom, Amanda Wellrup, Frida Johansson
OMGÅNG 02: 2006-05-08 Bodabruk GoIF B står över

OMGÅNG 03: 2006-05-15 Bodabruk GoIF B - Vissefjärda GIF A 1-0 (1-0)
Tova Lemon, Camilla Johansson, Anna Jarl, Fanny Bjuringer, Paulina Jonsson, Caroline Håkansson, Frida Jäghagen, Sofia Randewall, Jenny Johansson, Caroline Johansson, Amanda Carlsson, Emelie Gustavsson, Frida Johansson, Therese Jäghagen, Anna Svanholm
Varningar;
Sofia Randewall Bodabruk
Domare;
Hans Linnér Kalmar - godkänd.

En rättvis hemmaseger där dock Vissefjärda hade en jättechans för kvittering i slutminuterna av matchen men Bodamålvakten Tova Lemon svarade för en kanonräddning.
Bodabruk inledde annars starkt första tjugo då laget rullade boll, vann kampen om såväl mittfältet som andrabollarna och skapade även en del målchanser varav ett resulterade i mål. Ett långskott från vänsterkanten signerat Sofia Randewall letade sig över Sara Algotsson i V-fjärdamålet och 1-0 var ett faktum. Med bättre skärpa i avsluten kunde det stått såväl 2-0 som 3-0 i matchen. Sedan tappade hemmalaget mycket av det fina spelet och slarvade med passningarna men förde ändå matchen fram till pausvilan. I den andra halvleken jämnade Vissefjärda ut spelet då Bodabruk blev ängsliga och vågade inte hålla i bollen. Sista tio pressade gästerna för en kvittering då Tova Lemon iklädde sig hjälterollen genom den härligt avgörande räddningen efter en frispark strax utanför straffområdet.
Vi vinner dock rättvist och plockar tre poäng efter en match där kämpaglöden och inställningen åter var på topp. Ett litet extra plus till Frida Jäghagens och Caroline Håkanssons första halvlek, "Carro" som tyvärr skadade sig i inledningen av den andra. Plus även till mittbacken Camilla Johansson som var den sammanhållande länken i hemmaförsvaret.   (Ann-Louise Ahonen)
.
OMGÅNG 04: 2006-05-22 19:00 Smedby BoIK B - Bodabruk GoIF 1-0 (1-0)
Mål; 1-0 Amanda Olofzon
Trupp;
Therese Johansson, Johanna Nilsson, Hanna Carlsson, Fanny Bjuringer, Monica Johansson, Rebecca Sjöwall, Annsofi Andersson, Jenny Borg, Caroline Johansson, Emelie Gustavsson, Anna Swanholm, Amanda Wellrup, Amanda Carlsson, Frida Johansson, Paulina Jonsson
Varningar;
Frida Sjögren, & Ida Svedberg Smedby BoIK, Johanna Nilsson Bodabruk
Domare;
Patrik Nordström Emmaboda

Vi börjar matchen trevande och redan efter ca tio minuter sitter bollen bakom Therese i vårt mål. Målet blir en liten väckarklocka och vi kommer mer och mer in i matchen. Bra passningsspel emellanåt dock utan att lyckas skapa någon riktigt het målchans, utan istället är det Smedby som spelar sig fram till några fina lägen som dock Therese avvärjer enkelt. Andra halvlek höjer vi vårt spel, har mycket boll och hittar fina spelvägar och skapar även ett par chanser utan att lyckas sätta pricken över i:et. Oavgjort hade speglat matchbilden men man måste som bekant sätta chanserna. Therese Johansson säkerheten själv i målet och framför henne spelade en stabil backlinje, ett stort plus även till inhopparna Amanda Wellrup och Frida Johansson som om den där lilla, lilla turen varit med gjort vart sitt mål.  (Ann-Louise Ahonen)
.

OMGÅNG 05: 2006-05-29 Bodabruk GoIF B - Emmaboda IS C 1-5 (0-0)
Mål för Bodabruk; Jenny Nordwall Mål för EIS; Julia Lundholm 2, Anna Olsson, Emilia Karlsson, Kajsa Sandberg
Trupp;
Tova Lemon, Tove Johansson, Fanny Bjuringer, Camilla Johansson, Paulina Jonsson, Frida Jäghagen, Jenny Nordwall, Anna Jäghagen, Jenny Johansson, Caroline Johansson, Amanda Wellrup, Anna Jarl, Emelie Gustavsson, Frida Johansson, Monica Johansson
Varningar;
Frida Jäghagen Bodabruk
Domare;
Jan-Olof Andersson Nybro - godkänd

Trots spel mot ett mål under i stort sett hela matchen lyckades Bodabruk hålla jämna steg i målprotokollet fram till den 83:e minuten, sedan rasade tre bollar in bakom Monika Johansson i Bodamålet under matchens sista 7 minuter. Bodabruk, som höll 0-0 till halvtidspausen fick målvakten Tova Lemon skadad efter 30 minuter och inget ont om vikarierande målvakten Monika Johansson men med Tova i mål under hela matchen hade nog förlustsiffrorna hållit sig på en lite anständigare nivå. Sett till spel och chanser motsvarar siffrorna mer än väl matchbilden då Bodabruk, förutom några minuter strax före och efter reduceringsmålet i den 77:e minuten, knappt var över på motståndarnas planhalva. Bättre motståndare javisst men ändå förvånansvärt blek inställning från Bodatjejernas sida mot ett rappt och spelskickligt Emmaboda där lagkaptenen Elin Sandberg var ungefär lika skicklig på att lira boll som att snacka och som alla förstår så var hon därmed i en klass för sig! (MA)

OMGÅNG 06: 2006-06-04 Norra Tångs BK B - Bodabruk GoIF B 1-0 (0-0)
Mål; 1-0 Erica Nilsson
Trupp;
Mimmi Hansson, Hanna Carlsson, Monica Johansson, Rebecca Sjöwall, Annsofi Andersson, Jenny Borg, Jenny Johansson, Caroline Johansson, Emelie Gustavsson, Anna Svanholm, Amanda Wellrup, Amanda Carlsson, Anna Jarl
Domare;
Lennart Wilmert Kalmar
.
OMGÅNG 07: 2006-06-12 19:00 Bodabruk GoIF B står över

Lessebo GoIF B har dragit sig ur serien.
-
OMGÅNG 08: 2006-06-19 Lindsdals IF C - Bodabruk GoIF B  3-3 (2-2)
Målen; 0-1 Caroline Håkansson, 1-1 Lisa Fargmer, 2-1 Amalia Christoffersson, 2-2 Therese Jäghagen, 2-3 Liza Jensen, 3-3 Amalia Christoffersson
Trupp;
Caroline Johansson, Rebecca Sjöwall, Jenny Borg, Anna Jarl, Liza Jensen, Mariana Rundgren, Paulina Jonsson, Frida Jäghagen, Jenny Johansson, Caroline Håkansson, Therese Jäghagen, Emelie Gustavsson, Frida Johansson
Domare;
Pierre Danielsson Mönsterås

Ett tidigt ledningsmål för Bodabruk genom Caroline Håkansson förbyttes hastigt och lustigt till LIF-ledning då laget inom loppet av 2 minuter såväl kvitterade som tog ledningen i matchen. Därefter var det Bodabruks tur att vända på matchbilden då första Liza Jensen svarade för en kvittering i slutet på halvleken och sedan Therese Jäghagen en bit in i den andra svarade för 3-2 målet. Amalia Christoffersson fastställde sedan slutresultatet till 3-3 genom sitt andra mål för dagen och samme spelare hade med minuten kvar en jättechans för ett segermål men Caroline "Cacka" Johansson i Bodamålet räddade.
.
OMGÅNG 09: 2006-06-27 Bodabruk GoIF B - Kalmar Södra IF B 4-1 (2-1)
Mål för Bodabruk; Camilla Johansson 2, Johanna Nilsson, Annsofi Andersson
Mål för Kalmar Södra IF; Fridi Lindvall
Trupp;
Caroline Johansson, Camilla Johansson, Anna Jarl, Frida Jäghagen, Rebecca Sjöwall, Johanna Nilsson, Paulina Jonsson, Anna Svanholm, Jenny Borg, Amanda Wellrup, Anna Jäghagen, Frida Johansson, Emelie Gustavsson, Annsofi Andersson, Jenny Nordwall
Domare;
Conny Antonsson Nybro
.
OMGÅNG 10: 2006-08-07 19:00  Team Södermöre B - Bodabruk GoIF B 1-3 (0-2)

Målen; 0-1 Liza Jensen, 0-2 Annsofi Andersson, 1-2 Anneli Eriksson, 1-3 Johanna Nilsson
Trupp;
Tova Lemon, Tove Johansson, Liza Jensen, Johanna Nilsson, Paulina Jonsson, Caroline Håkansson, Anna jarl, Frida Johansson, Anna Svanholm, Annsofi Andersson, Jenny Nordwall, Amanda Wellrup
Domare;
Juan Fernandez Kalmar

Efter några sena återbud åkte vi Loverslund för match mot Team Södermöre med endast 12 spelare. Vi började lite trevande med dåligt passningsspel och ännu sämre löpvilja men efter tio minuter tog Liza tag i bollen och löpte sig loss och sköt in ledningsmålet. Målet blev en härlig injektion för oss och såväl löpviljan som passningsspelet förbättrades avsevärt och inte blev det sämre av att Annsofi Andersson utökadevår ledning till 2-0 efter ett skott i krysset. Före pausvilan hade vi ytterligare ett antal målchanser men resultatet stod sig halvleken ut.
Vi börjar den andra halvleken som vi började den första och allt det positiva från den första halvlekens sista tjugo minuter är som bortblåst! Ingen rörelse, ingen fantasi, inga löpningar...och hemmalaget spelar in sig i matchen efter en hörna där vi står och tittar på. Halvleken fortsätter i ett dåligt tempo men där vi dominerar och skapar chanser varav ett resulterar i ett mål. Det är Johanna Nilsson som på ett distansskot avgör matchen till vår fördel då vi sedan kontrollerar matchen.
Höstens första match var lite upp och ner med vissa stunder bar spel, vissa mindre bra. En jämn insats där dock Caroline Håkansson, Johanna Nilsson, annsofi Andersson och Amanda Wellrup steg fram lite extra! (A-L A)

-
OMGÅNG 12: 2006-08-20 Vissefjärda GIF A - Bodabruk GoIF B 0-1 (0-0)
Mål; 0-1 Paulina Jonsson
Trupp; Therese Johansson, Tova Lemon, Fanny Bjuringer, Paulina Jonsson, Annsofi Andersson, Caroline Håkansson, Therese Jäghagen, Hanna Carlsson, Amanda Wellrup, Frida Johansson, Johanna Persson, Jenny Nordwall, Caroline Johansson
Domare;
Valdet Balagu Nybro - knepig men godkänd.

Ett trots allt rättvist resultat då Bodabruk skapade de bästa chanserna i matchen. Hemmalaget hade dock ett utmärkt läge för ett ledningsmål då laget tilldömdes en straff i den första halvleken men Bodamålvakten Therese "Thesa" Johansson räddade ("Thesa" som spelade back under den andra halvleken då Tova Lemon ställde sig i mål). Debuterande 13-årige Johanna Persson förtjänar extra plus i Bodabruk, i hemmalaget var det jämnt överlag. (A-L A)
.
OMGÅNG 13: 2006-09-19 Bodabruk GoIF B - Smedby BoIK B 1-3 (0-2)
Mål för Bodabruk; Caroline Håkansson
Mål för Smedby BoIK;
Åsa Nylander, Natalie Sjöstrand, Frida Sjögren
Trupp;
Tova Lemon, Camilla Johansson, Jenny Borg, Annsofi Andersson, Monika Johansson, Therese Jäghagen, Anna Svanholm, Caroline Johanson, Frida Johansson, Emelie Göthberg, Jenny Nordwall, Emelie Sjöfors, Amanda Wellrup, Caroline Håkansson,  Ann-Louise Ahonen
Domare;
Jan-Olof Andersson Nybro - godkänd.

Trots förlust med 3-1 svarade Bodabruk B för en stark kämpamatch mot seriesegrarna Smedby BoIK B. Gästerna inledde klart piggast och tog tidigt ledningen i matchen. Bodabruk fick endast till en och annan ströanfall under den första halvleken då Smedby trillade boll och skapade en del chanser. Strax före pausvilan utökade laget ledningen på en ganska så hårt dömd straff. I inledningen av den andra halvleken gav Caroline Håkansson Bodabruk nytt hopp genom att på en inövad (!?) frisparksvariant (skott/inläggspassning) ställa en överraskad Matilda Ojaniemi i BoIK-målet. Därefter svarade hemmatjejerna för en stark arbets- och kämpainsats och det var först i slutminuterna som Smedby definitivt avgjorde matchen och samtidigt säkrade seriesegern. Caroline Håkansson och Amanda Wellrup svarade för fina insatser i hemmalaget, hos gästerna imponerade bland annat Åsa Nylander tillsammans med Ida Svedberg.  (MA)
.

OMGÅNG 14: 2006-09-04 Emmaboda IS C - Bodabruk GoIF B 3-1 (2-1)

.
OMGÅNG 15: 2006-09-10 Bodabruk GoIF B - Norra Tångs BK B 3-0 (2-0)
Målen; 15 min 1-0 Amanda Wellrup, 29 min 2-0 Liza Jensen, 78 min 3-0 Emelie Sjöfors
Trupp;
Tova Lemon, Caroline Håkansson, Sofia Randewall, Anna Jarl, Annsofi Andersson, Monika Johansson, Therese Jäghagen, Liza Jensen, Amanda Wellrup, Frida Johansson, Therese Johansson, Emelie Gustavsson, Caroline Håkansson, Emelie Sjöfors
Domare;
Hans Nilsson Nybro - bra.

Bodabruk dominerade den första halvleken klart då laget även gick fram till en 2-0 ledning efter två fina framspelningar från planens klart dominerande spelare vid namn Caroline Håkansson.  Första målet var en skottpassning som studsade över gästernas målvakt och där sedan Amanda Wellrup hann fram före försvarare och stötte in bollen. Det andra målet var en riktigt snygg historia där Caroline frispelade Liza Jensen som rundade målvakten och la bollen i ett öppet mål. Tyvärr tappade Bodabruk sin vana trogen det mesta under den andra halvleken då lagets målvakt Tova Lemon genom ett par svettiga räddningar såg till att Norra Tång inte fick kontakt i matchen och istället kunde säsongsdebuterande Emelie Sjöfors (tidigare Näsström) definitivt avgöra matchen genom att kvarten före slutsignalen stöta in trean för hemmalaget! (MA)
.

OMGÅNG 16: 2006-09-17 Bodabruk GoIF står över

OMGÅNG 17: 2006-09-24 Bodabruk GoIF B - Lindsdals IF C 2-3 (1-0)
Målen; 45 min 1-0 Caroline Håkansson, 54 min 1-1 Beatrice Johansson, 67 min 1-2 Caroline Järnesjö, 77 min 2-2 Frida Bjuringer, 78 min 2-3 Sofie Oskarsson
Trupp;
Therese Johansson, Hanna Carlsson, Anna Jarl, Monika Johansson, Annsofi Andersson, Anna Svanholm, Amanda Wellrup, Emelie Sjöfors, Frida Bjuringer, Emelie Göthberg, Caroline Håkansson, Emelie Gustavsson, Sara Kumlin (13 år, debut i seniorfotbollen)
Domare;
Lennart Willmert Kalmar - godkänd.

En riktigt bra första halvlek av Boda-tjejerrna som trots att LIF hade ett antal ramträffar kunde gå till pausvila med en 1-0 ledning i ryggen. Det var Caroline Håkansson som sköt in ledningsmålet i halvlekens absolut sista skede efter en liten bjudning från LIF-keeepern. Gästerna skruvad upp tempot i den andra då Bodabruk hade ytterst svårt att få upp bollen på LIFs planhalva och ganska logiskt så vände gästerna även matchen genom två fina mål. Mitt i den värsta LIF-pressen sköt Frida Bjuringer oväntat in en kvitteringsboll men samtidigt som Boda-tjejerna firade kvitteringen passade gästerna ofint nog på att göra ett avgörande tredje mål. Bra inställning av Boda där framförallt ungdomarna Emelie Göthberg, Emelie Sjöfors, Anna Jarl, Amanda Wellrup tillsammans med mycket stabile Hanna Carlsson förtjänar ett extra omnämnande!  (MA)
.

OMGÅNG 18: 2006-09-30 15:00 Kalmar Södra IF B - Bodabruk GoIF B
Mål för Kalmar Södra IF; Frida Lindwall
Mål för Bodabruk; Caroline Håkansson 4, Liza Jensen 2, Johanna Nilsson, Frida Jäghagen
Varningar; Isabella Jonsson Kalmar Södra IF, Josephine Englund Kalmar Södra IF
Trupp; Tova Lemon, Hanna Carlsson, Sofia Randewall, Liza Jensen, Caroline Håkansson, Amanda Wellrup, Therese Johansson, Jenny Borg, Frida Jäghagen, Frida Johansson, Johanna Nilsson, Emelie Sjöfors, Paulina Jonsson, Anna Jarl
Domare; Rustam Osmanov Kalmar

En snabb tvåmålsledning till Bodabruk blev 2-2 innan pausvilan då Boda-tjejerna slutade spela, i den andra halvleken visade dock tjejerna sig från sin bästa sida och öste in massor av mål. Bäst var Caroline Håkansson som förutom ett piggt spel svarade för 4 mål i matchen.

Resultat/referat Bodabruk dam B  Träningsmatcher 2005
Träningsmatch: |1|  Seriematcher - klicka här.

Träningsmatch 1: 2006-04-05 Bodabruk GoIF B - IF Trion 2-3 (2-2)
Rebecca Sjöwall, Amanda Wellrup
Mål för IF Trion; Jessika Karlsson 2, Malin Karlsson 1

Forna storlaget IF Trion var motståndet när dam B inledde årets säsong med en 2-3 förlust. Tre likvärdiga distansskott gav tre mål för Trion varav det sista var matchavgörande då lagen annars följdes åt i målprotokollet.
En tuff och jämn match med dåligt passningsspel där oavgjort bäst speglat matchbilden. För Bodabruk nätade Rebecca Sjöwall och Amanda Wellrup genom var sitt "kämpa-in-bollen" i mål.  (MA)