Pallplatser till Team Borgström !

Äntligen har det börjat och vilken start !

Full fart på Sofie

Det blev Minior för Sofie med 4 startande och hon lyckades ta andra platsen före Vegard Liseth totalt. Sofie körde bra men missade några bojar i första heatet men det är ju första tävlingen. I andra heatet tog hon andra platsen och körde säkert.

Sandra körde för fullt

Jonna & Sandra körde Junior med 9 st startande och Jonna tog andra platsen totalt efter Sondre Liseth, Sandra slutade på 4:e plats.

Jonna & Sandra 2 tjejer körde även ”Jansen Sprint”, 2 heat, start med avstängda motorer, inga hållare och bara startvarv plus ett varv. Här lyckades Sandra ta andra platsen totalt men var bara meter från 1:a platsen. Jonna ramlade i första heatet och fick simma lite när hon var på 3:e platsen annars hade det varit ytterliggare en pallplats då hon var på 3:e plats i sista heatet.

Jonna rundar bojen

Emmy Zachrisson

Emmy Zachrisson var helgens överraskning, körde otroligt bra och vi har inte sett sån körning från henne tidigare, bäst när det gäller ! Startsnabb var hon också i sista heatet så visst kan denna tjej också. Det blev till slut 8:e plats för Emmy.

Håkan vann Ski veteran med 5 deltagare,  Tog starten i bägge heaten och lyckades hålla det imål.

Nu bär det hemåt igen, 12 timmars resa, mycket att tänka igenom. Om 3 veckor skall vi hit igen för Norge cup 2.

Sofie och Vegard tar sig ett dopp när tävlingen är över.