Krämig köttfärspaj

Pajdeg:
2 dl vetemjöl
100 g smör eller margarin
3 msk vatten

Fyllning:
300 g köttfärs
200 g champinjoner
1 liten purjolök
2 dl creme fraiche
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk soja
1 msk senap

Blanda mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta
ihop till en deg. Låt den vila i kylen ca 30 min. Värm ugnen till 225 grader.
Skiva champinjoner och strimla purjolök. Bryn köttfärsen så att den blir grynig. 
Lägg i champinjoner och purjo och låt det fräsa med en stund.
Rör ner creme fraiche och tillsätt salt, peppar, soja och senap.
Klä en pajform med degen. Grädda den i 225 grader ca 15 min.
Fyll pajformen med fyllningen. Servera med en god sallad.